Csak gyümölcs és más semmi. No de micsoda hármas! Lédús meggy, érett mangó és édes eper sormintája, forróság esetére.
Egy mangóhoz körülbelül 15-15 dkg meggy és eper szükséges, és öt kis mokkáspohárnyi desszert lesz belőle.
Először a mangót pürésítsd botmixerrel, aztán jöjjön külön-külön az eper, majd a meggy, így nem kell mosogatni az eszközt. A meggyet mély tálban érdemes pürésíteni, mert fröcsköl.
A poharak alsó harmadába tedd a meggypürét, majd 15 percre tedd be őket a fagyasztóba, hogy megdermedjenek. Az idő leteltével vedd ki és oszd el a poharakban a meggyen mangót, majd végül a tetejükön az epret.
Hűsít, táplál és bár nem felel meg a Victoria's Secret modellek diétájának (ők nem ehetnek gyümölcsöt sem, ami igen sanyarú lehet), fittebb desszertet nem nagyon tudok kánikulai napokra.