Az egészséges francia

Fokhagymás-fetás cukkinilepény

Fokhagymás-fetás cukkinilepény

Frissítő, hidegen is nyerő lepény. Az omlós tészta teljes kiőrlésű lisztből és olívaolajból készül. A lepény intenzív ízét a feta, a fokhagyma, a rozmaring és a dijoni magos mustár adja. Első lépésként a lepény tetejének valót készítem elő: 2 vékony, 25-30 cm-es…

Fokhagymás-fetás cukkinilepény Tovább
A bárány koronája

A bárány koronája

Egybensült báránykotlett

Elfogult vagyok a bárányhússal kapcsolatban. Imádom! Szüleim gyerekkorom óta tartanak bárányt, apukám hatalmas kertben legelteti őket. Minden évben 4-6 aranyos barit látok felnőni bio tartásban, füvet, mentát, szőlőlevelet, akácot rágcsálnak - kinek mihez van kedve.…

A bárány koronája Tovább
süti beállítások módosítása